Rang lista za stanove solidarnosti

VIDEO K9: Gradska uprava objavila je juče listu za dodelu prvih 12 stanova solidarnosti u Ulici Momčila Tapavice u Novom Sadu.

0
24

Rang lista za prvih 12 stanova solidarnosti u Ulici Momčila Tapavice na Novom naselju objavljena je na sajtu Grada Novog Sada, a reč je o stanovima koji su ponuđeni tročlanim i petočlanim domaćinstvima na prodaju po ceni od gotovo 99.000 dinara sa PDV-om po kvadratu i mogućnošću otplate na 240 rata.

Prema ovoj listi, 8 stanova određeno je za porodice sa tri člana, a 4 stana za petočlane.

Na predlog rang liste mogu da se podnesu prigovori u roku od 15 dana, nakon čega će biti doneta konačna odluka, a potom uslediti i potpisivanje ugovora i useljenje.

Grad bi uskoro trebao da objavi i preliminarne liste za sedam stanova, površine od 37 do 41 metra kvadratnog, koji su namenjeni dvočlanim porodicama, kao i za šest stanova, veličine veće od 50 kvadratnih metara, koji su namenjeni četvoročlanim porodicama.

OFF: Stanovi za koje je sada objavljena rang lista smešteni su u lameli 4, a u Ulici Momčila Tapavice trebalo bi da bude izgrađeno šest lamela, čime će biti obezbeđena ukupno 173 stana solidarnosti.

Predlog liste reda prvenstva dostupan je na sajtu Grada Novog Sada novisad.rs i na sajtu Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove (imovina.novisad.rs).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.