Radovi u Kotorskoj i Gundulićevoj ulici

VIDEO K9: Zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka dolazi do izmene režima saobraćaja u Kotorskoj, a od ponedeljka i u Gundulićevoj ulici u Novom Sadu.

0
36

Radovi na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka počeli su danas u Kotorskoj ulici u Novom Sadu zbog čega je izmenjen režim saobraćaja u zoni radova, uključujući trasu linije 12 JGSP Novi Sad.

Radovi u Gundulićevoj ulici počinju u ponedeljak, 16. oktobra, kada će u zoni radova doći do privremene izmene saobraćaja, uključujući i trase gradskih autobusa 11A i 11B.

Za vreme radova biće obustavljen saobraćaj ispred objekta u Gundulićevoj ulici 4A, 4B i 4V.

LINIJA 11A
Od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla Stamatovića saobraćaju levo u ulicu Pavla Stamatovića, dalje Almaškom ulicom do Temerinske ulice, desno u Temerinsku ulicu, levo u ulicu Jovana Cvijića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
 
Autobusi na liniji broj 11A koriste privremeno stajalište u Almaškoj ulici ispred br.11.
 
LINIJA 11B
Od raskrsnice Ulica Jovana Cvijića i Temerinske saobraćaju desno u Temerinsku ulicu, zatim levo u Almašku ulicu, dalje Ulicom Pavla Stamatovića do Kosovske ulice, desno u Kosovsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.