Radovi u Kopernikovoj do 18.10.

VIDEO K9: Novosadska toplana počela je radove na vrelovodnim priklučcima na još dve lokacije u gradu.

0
21

Radnici Novosadske toplane u subotu su počeli i radove na izgradnji vrelovodnog priključka za srednju medicinsku školu u Ulici vojvode Knićanina 1 koje izvode u dvorištu škole.

Novosadska toplana počela je danas radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Kopernikovoj ulici 56 ispred kojeg je, u zoni radova, zauzeta jedna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija u drugoj uz naizmenično propuštanje vozila. Planirani rok za završetak radova je 18. oktobar.

Iz ovog preduzeća stiže i informacija vezana za predstojeću grejnu sezonu. Naime, u utorak, 12. septembra, počinje punjenje kućnih instalacija u objektima na celokupnom sistemu daljinskog grejanja grada, osim onih u kojima je prijavljeno curenje na kućnim
instalacijama i onih za koje nisu izmirena dugovanja prema Novosadskoj toplani.

Podsećaju i da je, u slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno pozvati broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave, a ukoliko prilikom punjenja kućnih instalacija za grejanje u objektu bude konstatovano curenje na njima, neophodno je da korisnik sanira uočeno curenje i o završetku radova obavesti Korisnički centar pozivom na broj telefona 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.