Radovi u banatskim školama

VIDEO K9: Ovih dana aktuelni su radovi na rekonstrukciji fiskulturnih sala u dve banatske škole, a za jednu je juče položen i kamen temeljac.

118

Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ iz Bele Crkve dobiće novu fiskultunu salu sa pratećim sadržajima, za koju je juče položen kamen temeljac, dok će u postojećoj, staroj 56 godina, uskoro početi rekonstrukcija i uvođenje grejanja.

“Započeli smo izgradnju sportske sale i rekonstrukciju stare sale. Vrednost investicije je 234 miliona dinara, završićemo je za godinu dana”, rekao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade.

Ovom prilikom, Mirović je obišao i Industrijsku zonu u ovoj opštini, čiju izgradnju i opremanje u iznosu od 130 miliona dinara finansira Pokrajinska vlada zajedno sa Opštinom Bela Crkva.

Tokom radne posete Banatu, Mirović je obišao i opštinu Alibunar, gde su u toku radovi na izgradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Bratstvo i jedinstvo“ za koje je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 78,2 miliona dinara. Ovi radovi su započeti 2004. godine i do sada nisu završeni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.