Radovi Toplane na više lokacija

VIDEO K9: Novosadska toplana danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda na Detelinari, a nastavlja i radove na Podbari. Osim toga u ponedeljak počinju radovi i na izgradnji vrelovoda i vrelovodnih priključaka u Sremskim Karlovcima, saopštilo je ovo preduzeće.

0
614

Novosadska toplana danas počinje radove na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Janka Veselinovića, Ilije Birčanina i Kornelija Stankovića.

Zbog tih radova privremeno će biti zabranjen saobraćaj u Ulici Kornelija Stankovića, od Rumenačke doBulevara Evrope. Zabrana saobraćaja trajaće od 1. do 15. avgusta.

Danas se nastavljaju i radovi na rekonstrukciji vrelovoda u delu Podbare, zbog čega je određena je privremena zabrana saobraćaja u Gimnazijskoj ulici, Daničićevoj (od Kosovske do ulice Zlatne grede) i ulici Zlatne grede (od Pašićeve do objekta u Zlatne grede
broj 8).Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 11. septembra 2017. godine,

Kako je najavila Novosadska toplana, Odeljenje za komunalno stambene poslove i zaštitu životne sredine u Sremskim Karlovcima odobrilo je raskopavanje javne površine radi izgradnje vrelovoda i vrelovodnih priključaka od Toplotnog izvora „Dudara“ u
Sremskim Karlovcima i u Ulici Dositeja Obradovića od broja 25 do broja 39. Radovi će trajati do 18. septembra 2017. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.