Radovi Toplane menjaju režim saobraćaja

VIDEO K9: U toku su radovi Novosadske toplane na izgradnji i rekonstrukciji vrelovoda, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja u delu Detelinare i Bulevara oslobođenja.

270

U toku je rekonstrukcija magistralnog vrelovoda na Bulevaru oslobođenja, a u isto vreme traju i radovi na izgradnji priključka na Bulevaru oslobođenja, saopštila je Novosadska toplana.

Prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve određena je privremena izmena režima saobraćaja na delu trotoara, biciklističke staze i parkinga na Bulevaru oslobođenja između brojeva 69 i 71.

Za potrebe pristupa mehanizacije povremeno se zauzima i krajnja desna saobraćajna traka, kao i deo parkinga, a saobraćaj se preusmerava na susednu saobraćajnu traku. Istovremeno, u toku su i radovi na rekonstrukciji dela vrelovodne mreže u Ulici Stevana Mokranjca na uglu sa ulicom Janka Veselinovića.

Na mestu presecanja kolovoza u ulici Janka Veselinovića saobraćaj se fazno preusmerava uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine na 30km/h.

Prema navodima Novosadske toplane, radovi na Bulevaru oslobođenja trebalo bi da budu završeni do 8. avgusta, dok će radovi na uglu ulice Janka Veselinovića i Stevana Mokranjca trajati do 15. avgusta, do kada i važe ove izmene režima saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.