Radovi Toplane: Izmene saobraćaja u Železničkoj

VIDEO K9: Novosadska toplana na više lokacija u gradu izvodi radove, a juče su radovi započeti i na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Železničkoj ulici, pa je na snagu stupila privremena izmena režima saobraćaja u ovom delu grada.

0
531

U delu Železničke ulice kod broja 25, saobraćaj se odvija na jednoj saobraćajnoj traci, uz naizmenično puštanje vozila i ograničenje brzine kretanja na 30 km na čas.

Ovaj režim saobraćaja na snazi je do 4. avgusta, navode u Toplani. Svi ranije započeti radovi na rekonstrukciji mreže, odvijaju se planiranom dinamikom.

“Dakle, radimo na delu vrelovoda na Bulevaru cara Lazara, potom na Bulevaru oslobođenja, u ulici Novosadskog sajma, na Bulevaru vojvode Stepe, u Almaškoj ulici. Takođe radimo u bloku Arse Teodorovića i Masarikove ulice. Planiranom dinamikom teku i radovi na Trgu Ferenca Fehera i u bloku okolnih ulica, kao i u bloku Janka Čmelika, Milete Protića i Boška Vrebalova”, rekla je Ivana Stanimirović, PR JKP “Novosadska toplana”.

U zonama izvođenja radova, saobraćaj se odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije.

“Ono što je rezervisano za ovu sedmicu , odnosno za drugu polovinu tekuće nedelje je početak radova na rekonstrukciji vrelovoda u Kosovskoj ulici, kao i u bloku ulica Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina. Naši sugrađani će kao i uvek do sada biti blagovremeno obavešteni o tome kada tačno počinju radovi, u kojim delovima pomenutih ulica, koliko će trajati i kako će se odvijati saobraćaj u zoni radova”, najavila je Stanimirović. 

Stanimirović dodaje da neće biti probijanja rokova što znači da će svi radovi kao i izmene režima saobraćaja trajati prema najavljenom rasporedu.

Stanimirović podseća korisnike koji planiraju bilo kakve radove na kućnim instalacijama, da to urade na vreme, kako bi spremni dočekali novu grejnu sezonu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.