RADOVI TOPLANE I SPENSA

578

VIDEO K9: U našem gradu na mnogim mestima možete naići na radove. Ona sobom obično nose i izmene u saobraćaju. Mi smi proverili kako teku poslovi Novosadske toplane i Spensa. 

Nosadska toplana nastavila je sa rekonstrukcijom vrelovoda u Balzakovoj ulici od Bulevara cara Lazara do Ulice 1300 kaplara. Radi se raskrsnica sa ulicom Narodnog fronta. Upravo zbog toga određena je privremena zabrana saobraćaja.

Deo ulice Narodnog fronta iz pravca ulice Ive Andrića privremeno je “slepa”. Postoji mogućnost polukružnog okretanja preko razdelnog ostrva. Ovo je odluka gradske uprave za saobraćaj i puteve koja je naložila i izmenu autobuskih trasa linija 4, 7, 11A i 11B. One koriste Balzakovu ulicu i Bulevar cara Lazara. Tako će biti do 12. avgusta.

A radi se i na Spensu. Ovde se rekonstruišu tuševi na bazenima, koje koriste i posetioci otvorenih bazena. Radovi će trajati 25 dana. Ovo neće uticati na redovan rad otvorenih bazena. Održavanje objekata moguće je jedino u ovom periodu, jer se obavlja remont zatvorenog olimpijskog bazena, a sportisti imaju pauzu. SPENS se kupačima izvinjava zbog pojačane buke i prašine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.