Radovi Puta na više lokacija u gradu

VIDEO K9: Građevinska sezona polako se privodi kraju, a radi ekipa javnokomunalnog preduzeća Put ne jenjavaju. U toku su radovi na Podbari, Limanu, Novoj detelinari i na putu ka Nemanovcima.

488

Građevinske ekipe JKP“PUT“, trebalo bi da su danas završile radove na Podbari, u ulicama Zemljane ćuprije i Marka Miljanova. U planu je bilo da se nakon završenih radova na struganju oštećenog sloja kolovoza, popravci ivičnjaka, regulisanju slivnika i šahtova, izvrši i asfaltiranje.

Trenutno sa radi na još dve lokacije, Bulevaru cara Lazara na broju 69-71 i u Ulici Ilije Birčanina, gde se izvode radovi na zatvaranju raskopanih javnih površina nakon radova novosadske toplane. Isti radovi, zatvaranje raskopane javne površine, počeće sutra na uglu Krilove ulice i Bulevara cara Lazara koji će potrajati tokom ove i sledeće nedelje.

U susret maratonu koji će se održati tokom vikenda, jedna građevinska ekipa radi na popravci kolovoza asfaltom na trasi maratona.

I dalje je aktivno gradilište na putu za Nemanovce, gde se vrši proširenje postojećeg kolovoza na putu ukupne dužine od preko 2,5 km, a od naredne nedelje u planu je popravka trotoara u nekim ulicama na Slanoj bari i popravka tucaničkih kolovoza na Širinama u Petrovardinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.