Radovi Novosadske toplane u Jaše Ignjatovića

VIDEO K9: JKP Novosadska toplana danas je započela radove na izgradnji vrelovoda i vrelovodnog priključka za objekat u ulici Jaše Ignjatovića na broju 6a, zbog čega je određena privremena izmena režima saobraćaja u delu Kosovske ulice, dok autobusi Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća u ovom delu grada saobraćaju izmenjenom trasom.

0
215

Zbog radova Toplane u ulici Jaše Ignjatovia određena je privremena zabrana saobraćaja u delu Kosovske ulice, ispred raskrsnice sa ulicom Jaše Ignjatovića, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U toku izvođenja radova, deo Kosovske ulice, od Ulice Pavla Stamatovića do Ulice Jaše Ignjatovića, privremeno postaje „slepa ulica“ uz ograničenje brzine krtanja na 30 km/h. Trase gradskih saobraćajnih linija 11A, 11B i 6 se privremeno menjaju i ova izmena će trajati sve do 10. marta.

Zbog radova na izgradnji vrelovoda u Kosovskoj ulici, iz JGSP je saopšteno da će biti izmenjene trase autobuskih linija aktuelnih u ovom delu grada.

Linija 6 (oba smera)
Autobusi će saobraćati Ulicom Filipa Višnjića do okretnice na Trgu Save Vukosavljeva.

Linije 11A i 11B
Autobusi će saobraćati Ulicom Filipa Višnjića, prolaziti okretnicom na Trgu Save Vukosavljeva, te dalje nastavljati postojećom trasom.

Za vreme izmene otvaraju se privremena stajališta u Ulici Filipa Višnjića (nakon desnog skretanja), a stajalište na okretnici na Trgu Save Vukosavljeva koristiće se kao redovno stajalište za liniju 11A.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.