Radovi Novosadske toplane širom grada

VIDEO K9: Novosadska toplana je početkom prošle nedelje počela sa rekonstrukcijom vrelovodne mreže na Podbari. Radi se u bloku ulica Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova, Šumadijske i Trga republike, a zbog ovih radova je na snazi izmena saobraćaja u tom delu grada do 22. avgusta.

295

Radovi Novosadske toplane na Podbari obavljaju se u etapama, pa tako su u ovoj fazi, otpočeli u bloku Trga republike i dela od Ulice Žarka Vasiljevića do raskrsnice sa Ulicom Stevana Milovanova.

Nakon što radovi budu završavani na jednom potezu, počinjaće na drugom, čim se na odrađenom delu površina vrati u prvobitno stanje i trasa bude osposobljena za normalan saobraćaj.

“Pored toga, u toku su i radovi na Bulevaru oslobođenja. Da podsetim radimo na rekonstrukciji  550 metara trase, od ugla sa Novosadskog sajma, duž Bulevara do preko Futoške ulice. Stupila je tokom protekle nedelje još jedna izmena režima saobraćaja u ovom delu grada, odnosno, sa radovima smo ušli u zonu raskrsnice”, navela je Ivana Stanimirović, portparolka JKP Novosadska toplana.

Do 22. juna, prema njenim rečima, zabranjeno je skretanje u desno sa Bulevara oslobođenja u Futošku ulicu iz pravca Ćirpanove i to je, za sada, jedina izmena režima saobraćaja u zoni ove raskrsnice. Radovi na Novom naselju odvijaju se prema planu.

“Da podsetim, tamo smo na potezu od Bulevara kneza Miloša kod broja 13 prema Ulici Stanoja Stanojevića i mogu da najavim da ćemo tokom ove nedelje pojačati radove na Novom Naselju, dakle ulazimo u Ulicu Mileve Marić i tamo počinjemo sa radovima na rekonstrukciji dotrajalih deonica vrelovodne mreže, s obzirom da ovo leto još nije ni počelo zvanično tako mi još nismo ni ušli u onaj najdinamičniji deo građevinske sezone”, kazala je Stanimirović.

Neki od delova vrelovodne mreže čija je rekonstrukcija u toku stariji su od 30 godina, pa će od jeseni sugrađani nakon ovih radova sigurno imati kvalitetnije grejanje, rekla je Stanimirović koja je, u ime Novosadske toplane zamolila građane za strpljenje zbog čestih izmena saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.