Radovi Novosadske toplane neće omesti grejnu sezonu

VIDEO K9: Rekonstrukcija vrelovodne mreže, koja je trenutno aktuelna na šest lokacija u gradu, neće ugroziti početak grejne sezone, kažu u Novosadskoj toplani. Rekonstrukcija će biti završena do kraja ovog meseca, te saobraćaj u zoni radova normalizovan.

0
823

Radovi Novosadske toplane na rekonstrukciji vrelovodne mreže, koji su trenutno aktuelni na šest lokacija u gradu, neće ugroziti početak grejne sezone, tvrde u ovom preduzeću, jer će do tada svi mašinski radovi biti završeni.

“To znači da će vrelovodna mreža biti u celosti napunjena, odnosno da će nove vrelovodne cevi biti položene u rovove, kao što su već položene povezane i da će vrelovodna mreža biti funkcionalna i u pripravnosti za predstojeću grejnu sezonu”, objasnila je Ivana Stanimirović, PR JKP Novosadska toplana.

Grejna sezona, podsetimo, počinje 15. oktobra, ili ranije, ukoliko tri večeri uzastopno u 21 čas temperatura vazduha bude ispod 12 stepeni.

Ovo je period, podsetila je Stanimirović, kada korisnici treba još jednom da obrate pažnju na funkcionalnost i ispravnost kućnih instalacija.

“U slučaju bilo kakvog curenja ili kvara da nam se obrate na 488-11-05, broj telefona je dostupan 24 časa isključivo za ovu vrstu intervencije i molimo sve koji imaju bilo kakav problem da nam se jave, što se nas tiče u potpunosti smo spremni i sve je u najboljem redu”, rekla je Stanimirović. 

Radovi Toplane tenutno su aktuelni na šest lokacija, na Detelinari, u krugu Kliničkog centra Vojvodine i u širem centru grada i u ovom preduzeću su svesni da zbog zatvorenih ulica i manjka parking prostora vozači polako gube strpljenje.

“Do kraja oktobra će biti uspostavljena normalizacija saobraćaja u svim delovima grada gde mi radimo, dakle, već sredinom, odnosno u prvoj polovini oktobra nas očekuje normalizacija saobraćaja”, navode u Toplani.

Iz Novosadske toplane mole sugrađane za strpljenje i razumevanje zbog ovih radova, te poručuju da će nove cevi obezbediti kontinuiranu i kvalitetnu isporuku toplotne energije u predstojećoj grejnoj sezoni.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.