Radovi na vrelovodu na dve lokacije

VIDEO K9: Novosadska toplana je danas počela radove na vrelovodu na još dve lokacije, na kojima je izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

0
149

Rekonstrukciju gradskog vrelovoda Novosadska toplana danas nastavlja u Ulici Maksima Gorkog, od Bulevara oslobođenja do Trga carice Milice zbog kojih će, do 2. septembra, u zoni radova biti privremeno izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

U ovoj prvoj fazi su radovi aktuelni na trotoaru od raskrsnice Ulice Maksima Gorkog sa Bulevarom oslobođenja, do boja 107 na bulevaru, dok će u drugoj fazi radovi biti izvođeni na kolovozu neparne strane Ulice Maksima Gorkog, od Trga carice Milice do raskrsnice sa Bulevarom oslobođenja.

Novosadska toplana danas je nastavila i radove na izgradnji vrelovodne mreže u Kisačkoj, gde se vrši raskopavanje kolovoza na raskrsnici ulica Kisačke i Dositejeve i Bulevara kralja Petra I, zbog čega je u zoni radova potpuno obustavljen saobraćaj.

Planirani rok za završetak radova u ovoj fazi je 16. avgust, a od 17. avgusta će uslediti raskopavanje kolovoza od raskrsnice Kisačke i Bulevara kralja Petra I, do objekta broj 5 u Kisačkoj ulici, gde će u zoni radova, takođe biti potpuno obustavljen saobraćaj sve do 20. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.