Radovi na putu kod Bocki

VIDEO K9: Zbog radova na izgradnji fekalne kanalizacija sa crpnom stanicom u naselju Bocke u Sremskoj Kamenici, od danas, pa u narednih 230 kalendarskih dana, vozače na ovom delu očekuju izmene režima saobraćaja u zavisnosti od radova.

0
451

Na deonici državnog puta Novi Sad – Beočin, od danas je na snazi privremena izmena režima saobraćaja koja će trajati narednih 230 kalendarskih dana i biće prilagođavana vrsti radova, saopštila je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije.

Prema rešenju Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture, od danas je zatvorena desna saobraćajna traka iz pravca Novog Sada u dužini od oko 200 metara, odnosno od pruge do skretanja za naselje Bocke. Kako ne bi došlo do potpune obustave saobraćaja na ovoj deonici, primenjivaće se naizmenično propuštanje vozila, što je regulisano svetlosnom signalizacijom.

Sem toga, da bi se smanjile gužve u saobraćaju, privremeno će biti ukinuto i autobusko stajalište kod skretanja za naselje Bocke.

Kako je Kanalu 9 u telefonskom razgovoru potvrđeno iz Gradske uprave, izmena režima saobraćaja važiće sve dok traju radovi, a rok za njihov završetak je 230 dana, mada on može biti i produžen u zavisnosti od dinamike izvođenja radova, ali i vremenskih uslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.