Radovi na izgradnji kružne raskrsnice

VIDEO K9: Izgradnja kružne raskrsnice Bulevar cara Lazara – Fruškogorska realizuje se intenzivnom dinamikom, saopšteno je iz Gradske uprave, a danas u zoni radova dolazi do nove izmene režima saobraćaja.

0
61

U okviru izgradnja kružne raskrsnice Bulevar cara Lazara – Fruškogorska, danas počinju radovi na kolovozu na neparnoj strani Bulevara cara Lazara, zbog čega je od 12 časova saobraćaj obustavljen na kolovoznoj traci u smeru ka Keju, na deonici od TC do Fruškogorske ulice, a odvija se dvosmerno na suprotnoj kolovoznoj traci.

Podsetimo radovi su počeli 20. februara, a sugrađani iz ovog dela Novog Sada pozdravljaju izgradnju kružne raskrsnice na ovim frekventnim saobraćajnicama.

Zbog radova je u ovom delu Novog Sada došlo i do izmene trasa autobusa JGSP na linijama 1, 4, 8, 11B u smeru iz centra i linije 13 u smeru od Univerziteta.

U ovoj fazi radova, sa Bulevara cara Lazara neće biti omogućen ulaz u Fruškogorsku, dok se duž ove ulice, u smeru ka Bulevaru cara Lazara, saobraćaj nesmetano odvija. Semafor na raskrsnici sa Fruškogorskom ulicom neće biti u funkciji, a pešački tokovi preusmereni su na semaforizovani pešački prelaz kod Spensa, odnosno kod studentskih domova.

Iz Gradske uprave apeluju na građane da, dok je na snazi privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara, izbegavaju ovu saobraćajnicu i koriste alternativne pravce, kako ne bi dolazilo do stvaranja gužvi u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.