Radovi menjaju režim saobraćaja

VIDEO K9: Danas i sutra počinju radovi Novosadske toplane u još dve ulice u našem gradu, a režim saobraćaja menjaju i radovi na sanaciji Bulevara oslobođenja.

0
59

Novosadska toplana danas počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Dostojevskog 12, a sutra za objekat Ulici Miše Dimitrijevića 74a.

U obe ulice će, za vreme trajanja radova na raskopavanju i polaganju vrelovodnih cevi saobraćaj biti obustavljen u zoni radova, nakon čega će se odvijati preko čeličnih talpi sve do završetka izgradnje, do 11. septembra.

Podsetimo da je režim saobraćaja izmenjen i na Bulevaru oslobođenja, zbog sanacije kolovoza.

U toku je rekonstrukcija raskrsnice sa bulevarom Jaše tomića, ispred Želesničke stanice, zbog čega je došlo i do izmeštanja polaznih stanica i delova trasa brojnih linija autobusa JGSP Novi Sad. Reč je o fazi I koja će trajati do petka, 25. avgusta.

Pojedini sugrađani, naročito stariji koji nemaju sopstveni prevoz, ne gledaju blagonaklono na ove izmene.

Pomenimo i da je ulaz na Međumesnu autobusku stanicu iz pravca Kisačke ulice, odakle se nastavlja Bulevarom Jaše Tomića, skreće desno kod MsDonaldʼs-a, zatim levo do terminala ispred Železničke stanice, skreće desno kroz „potkovicu“ do redovnog
izlaza desno iz potkovice na Bulevaru Jaše Tomića i desno do ulaza MAS-a.

Izlaz sa Međumesne autobuske stanice je pravo na Bulevar oslobođenja, zatim desno na Bulevar Jaše Tomića prema Rumenačkoj, dok levo skretanje prema Kisačkoj ulici nije moguće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.