Radovi menjaju režim saobraćaja

VIDEO K9: U Novom Sadu i prigradskim naseljima su u toku brojni su radovi na sanacijama kolovoza, a danas počinju i novi koji dovode do izmene režima saobraćaj na pojedinim saobraćajnicama.

0
41

U Ulici Branka Ćopića u Novom Sadu, u subotu, 25. marta obustavljen je saobrajaćaj zbog izvođenja radova na popravci kolovoza.

Radovi se izvode na deonici od Veterničke do Podunavske ulice i trajaće do 1. aprila.

Do 1. aprila na snazi je i zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Gorana Maletića u Veterniku, takođe zbog radova na popravci kolovoza koji su počeli danas.

Od 27. marta do 31. marta, zabranjeno je odvijanje saobraćaja u Novosadskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Rade Kondića, u Futogu, zbog radova na izgradnji vodosnabdevanja naselja Begeč – povezivanje naselja Begeč sa vodovodnim sistemom Novog Sada.

Trenutno se, u okviru radova na redovnom održavanju saobraćajnica u gradskim i prigradskim naseljima, izvode radovi na više lokacija. U naselju Adice radi se u ulicama Vaska Pope i Slavujevoj, u Veterniku u Školskoj, u Futogu u Ulici cara Lazara, u Begeču u ulicama Branka Radičevića, Oslobođenja i Nova 1, dok su u Rumenki trenutno u toku radovi u Ulici Nova 12.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.