Radovi menjaju polazne stanice JGSP-a

VIDEO K9: Zbog radova koji sutra počinju na delu takozvane potkovice kod železničke stanice u Novom Sadu, doći će do izmene režima saobraćaja u ovom delu grada, kao i početnih stanica pojednik linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća.

0
46

Građevinske ekipa JKP „PUT“ od sutra počinju radove na popravci kolovozne konstrukcije u delu  „potkovice“  kod novosadske Železničke stanice, pa će ovaj deo u potpunosti biti zatvoren saobraćaj od 9. do 13. februara.

Iz ovog preduzeća podsećaju da su u toku i radovi na popravci pešačkih površina na istoj lokaciji koji su započeli prošle nedelje.

Zbog ovih radova će do 14. februara biti izmenjen i režim korišćenja autobuskog terminala Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća pa će polazna stajališta za linije koje kreću sa stajalište na Železničkoj stanici biti izmeštena na Bulevar oslobođenja i Bulevar Jaše Tomića.

Autobusi na linijama za Veternik, Futog i Begeč saobraćaće sa postojećih autobuskih stajališta, izmešteni na polovinu saobraćajne trake.

Pored toga što će od sutra polaziti sa Bulevara oslobođenja, na liniji 4 će od sutra takođe privremeno biti  izmenjena trasa u smeru B, od Železničke stanice ka Limanu, zbog najavljenih radova u delu okretnice na Limanu 4.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.