Radovi kod Futoške pijace do 5. juna

VIDEO K9: Radnici JKP ,,Novosadska toplana" počeli su sa radovima u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Futoške ulice zbog ulegnuća u kolovozu.

0
190

Radove u zoni raskrsnice Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, po nalogu Inspekcijskih organa zbog ulegnuća u kolovozu, Javno komunalno preduzeće ,,Novosadska toplana” počelo je u sredu, 29. maja.

Zbog radova je došlo do izmene režima saobraćaja na ovoj prometnoj raskrsnici, tako da su zabranjena desna skretanja sa Bulevara oslobođenja u Futošku ulicu i zauzeta jedna saobraćajna traka za pravo na Bulevaru oslobođenja iz pravca Ulice Novosadskog sajma ka Bulevaru cara Lazara.

“Naime, zabeleženo je ulegnuće na pomenutoj lokaciji, a s obzirom da je Toplana poslednja izvodila radove na ovoj deonici, na sebe smo preuzeli posao raskopavanja kako bi se utvrdio uzrok, sve u cilju što efikasnijeg rešavanja problema i sprečavanja stvaranja veće štete na javnoj površini. Na snazi je privremena izmena režima saobraćaja i tako će biti sve do 5. juna”, rekla je Ivana Stanimirović, portparolka JKP Novosadska toplana.

Iz Toplane mole građane da budu strpljivi dok traju radovi, jer radnici nastoje da što brže i efikasnije završe posao. Ostali radovi koje izvodi ovo preduzeće odvijaju se prema planiranim rokovima.

“Radimo na rekonstrukciji vrelovoda u samom centru grada, trenutno smo kod Pozorišta mladih. Danas, pošto smo počeli radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekte kod Polgara Andraša, to bi trebalo da bude gotovo do polovine narednog meseca. Što se tiče ostalih radova, prvu polovinu juna obeležiće radovi na izgradnji vrelovodnih priključaka i na šahtovima, dok će od polovine juna biti intezivniji radovi na rekonstrukciji dotrajalih deonica vrelovodne mreže, kako bismo dočekali spremni grejnu sezonu i kako bi naredna sezona bila još bolja i sa manje prekida u isporuci toplotne energije usled havarija na vrelovodu”, navela je Stanimirović.

Zbog radova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Futoške ulice, privremeno su izmenjene i trase autobuskih linija za Veternik, Futog i Begeč. Ovi radovi će trajati do srede, 5. juna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.