Radovi JKP “Put” na više lokacija

VIDEO K9: Građevinske ekipe JKP “PUT“ Novi Sad ovih dana rade na više lokacija u Novom Sadu i prigradskim mestima. Kako je saopštilo ovo preduzeće, danas počinju i radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na raskrsnici Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma.

484

Od danas pa u narednih osam dana traju radovi na sanaciji raskrscnice kod Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Novosadskog sajma.

Međutim, kako današnji vremenski uslovi ne pogoduju radovima, moguće je da će radovi trajati i duže od osam dana, saopštio je Put. Radovi u ovom delu grada obuhvataće struganje kolotraga i oštećenih asfaltnih slojeva, visinsko regulisanje šahtova i postavljanje novog asfaltnog sloja.

Zbog pomenutih radova, izmenjen je i ražim saobraćaja u zoni ove raskrsnice, te je onemogućeno skretanje iz Hajduk Veljkove ulice na parking između Sajma i bolnice.

Osim toga, u toku su i radovi na Klisi i Gornjim livadama, gde se radi na pripremi podloge za ugradnju struganog asfalta. Planom su predviđene sledeće ulice: Milice Tomić, Stanislava Majoroša,Vojislava Jovanovića Marambe, Eržebet Berček, Todora Manojlovića, Stevana Goldmana i Jadranska.

Popravka oštećenog kolovoza i pešačkih staza se vrši u Šenoinoj ulici u Petrovaradinu, a u Novom Sadu u Ulici vojvode Knićanina i Futoškoj ulici.

U Bukovcu u Ulici kralja Petra I vrši se ugradnja asfalta na proširenju kolovoza uz ivičnjake, u Futogu se nastavlja uređenje školskog dvorišta OŠ“ Miroslav Antić“, dok saobraćajna signalizacija izvodi redovno obeležavanje horizontalne signalizacije i tekuće radove na svetlosnoj signalizaciji na više lokacija u gradu.

U delovima grada gde se izvode radovi uglavnom je izmenjen režim saobraćaja, a u JKP Put podsećaju da je u toku građevinska sezona i idealno vreme za popravku puteva i oštećenja na kolovozima, te apeluju na vozače i građane da imaju razumevanja za radove, da poštuju postavljenju signalizaciju, kao i ograničenja brzine kretanja u zonama radova, kako ne bi došlo do nezgoda, a kako bi putevi u našem gradu bili što spremniji za zimsku sezonu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.