Radno vreme Pošte na katolički Uskrs

VIDEO K9: Tokom praznovanja katoličkog Uskrsa, od 15. do 18. aprila neće raditi pojedine pošte u Vojvodini, ili će raditi prema izmenjenom radnom vremenu, saopšteno je iz Pošte Srbije.

0
31

Na verski praznik katolički Uskrs, od 15. do 18. aprila, 34 pošte u Vojvodini neće raditi.

Među njima je 18 pošta na području Subotice – Adorjan, Bački Vinogradi, Bikovo, Bogaraš, Gornji Breg, Gunaroš, Hajdukovo, Kevi, Male Pijace, Martonoš, Orom, Senta 2, Subotica 15, Šupljak, Tornjoš, Totovo Selo, Trešnjevac i Utrine.

Neće raditi ni šest pošta na području Novog Sada – Kisač, Lug, Pivnice, Selenča, Gložan, Kulpin, šest na području Sombora – Telečka, Lalić, Kupusina, Sonta, Bački Monoštor i Bački Breg, po dve pošte na području Pančeva i Zrenjanina – Debeljača i Padina, Torda i Toba.

U petak 15. aprila i ponedeljak 18. aprila, 19 pošta u Subotici i naseljima Ada, Bačka Topola, Bajmok, Čantavir, Horgoš, Kanjiža, Palić, Senta 1 i Stara Moravica, radiće skraćeno, a u subotu, 16. aprila, radiće u redovnom radnom vremenu.

U saopštenju Pošte Srbije dodaje se i da će pošta 23206 Mužlja na području Zrenjanina, raditi skraćeno tokom svih prazničnih dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.