Radno vreme dežurnih službi tokom praznika

VIDEO K9: Predstoje nam novogodišnji i božićni praznici tokom kojih će javne gradske službe raditi prema izmenjenom radnom vremenu.

0
26

Javna preduzeca i kulturne ustanove tokom novogodišnjih i božićnih praznika radiće prema izmenjenom radnom vremenu.

JKP „Parking servis” tokom novogodišnjih praznika neće naplaćivati parkiranje u gradu. Parkiranje će biti besplatno i na dan Božića, u nedelju 7. januara. Za doček Nove godine, u nedelju 31. decembra, u saradnji sa saobraćajnom policijom, dežuraće ekipa „pauk” službe.

Iz Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća“ Novi Sad obaveštavaju sugrađane da će narednih dana, tokom novogodišnjih i božićnih praznika, sve njihove službe raditi prema redovnom programu rada. Dodaju da neće biti kašnjenja niti zastoja i da će otpad biti odnošen redovnom dinamikom, kao i u svakodnevnom režimu.

Novosadske pijace 1. januara neće raditi, a to je ujedno i jedini neradni dan za pijačare tokom godine. 2. i 7. januara 2024. godine sve novosadske pijace će raditi od 6 do 14 časova.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine 1, 2, 6. i 7. januara neće raditi, a ostalih dana su organizovane akcije dobrovoljnog davanja krvi širom Vojvodine.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, Galerija Matice srpske će raditi za publiku 31. decembra i 6. januara od 10 do 14 sati, od 2. do 4. januara će biti otvorena za posetioce od 10 do 18 sati, dok će u petak, 5. januara raditi od 10 do 20 sati. Neradni dani su 1, 7. i 8. januar 2024. godine.

Muzej Vojvodine tokom novogodišnjih i božićnih praznika radi po izmenjenom radnom vremenu, u nedelju, 31. decembra od 10 do 14 sati, u utorak, 2. januara od 11 do 17 sati, u subotu 6. januara od 10 do 14 sati, dok će za Božić biti zatvoren. Ponedeljkom je Muzej Vojvodine i inače zatvoren za posetioce.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.