Radna i izborna sednica PSES-a

VIDEO K9: U Edukativnom centru za obuke u profesionalnim i radnim veštinama Novi Sad, u petak je održana je deveta sednica Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta.

0
7

Dve ključne informacije Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Informacija o Pokrajinskom akcionom planu zapošljavanja u Autonomnoj pokrajini Vojvodini i Informacija o planiranim i realizovanim konkursima u Sekretarijatu u tekućoj godini, predstavljene su u petak u okviru dnevnog reda sednica Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta.

U ovoj godini je, prema njegovim rečima, pokrajina opredelila za turizam 185 miliona dinara i preko 200 miliona dinara u oblast privrede, gde su sprovedeni konkursi za nabavku mašina i opreme i za nabavku repromaterijala. U sektoru turizma su bila dva konkursa, za nabavku opreme i za subvencionisanje troškova izgradnje i rekonstrukcije turističkih objekata.

Deveta sednica Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta bila je i izborna i na njoj je, nakon godinu dana predsedavanja sekretara Ivaniševića izabran predsedavajući za naredni jednogodišnji period predsednik Saveza samostalnih sindikata Vojvodine, Goran Milić.

Na Sednici je razmatrana i Informacija o prisustvu predstavnika Pokrajinskog socijalno-ekonomskog saveta na 110, 111. i 112. sednici Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.