Radionice o radničkim zadrugama

VIDEO K9: Novosađani će uskoro u okviru radionica za mlade besplatno imati priliku da nauče više o tome šta su radničke zadruge, po kojim principima su organizovane, i kako funkcionišu.

0
20

Naši sugrađani će u okviru besplatnih radionica koje će biti održane od 25. do 27. oktobra imati priliku da nauče više o tome šta su radničke zadruge, po kojim principima su organizovane, i kako funkcionišu, kao i da čuju iskustva i savete iz prve ruke o tome kako da zadrugu pokrenu sami. 

Za radionice koje će biti održane od ponedeljka do srede naredne sedmice, od 18 do 20h je potrebno prijaviti se na linku koji se može pronaći na sajtu CK 13.

Radionice se održavaju u okviru projekta “Zadruži se”, koji realizuje Infoteka CK13, a koji se bavi promovisanjem radničkih zadruga među mladima, odnosno edukovanjem mladih i njihovim promišljanjem na ovu temu.

U okviru ovog projekta su organizovane filmske projekcije, diskusije, radionice i predavanja sa ciljem da se mladi bolje upoznaju sa konceptom radničkih zadruga, kao i da bolje razumeju njihovo funkcionisanje iz praktičnih primera, sa namerom da ovaj model organizovanja postane šire rasprostranjen u društvu, i prvenstveno među mladima, koji bi mogli ovim povećati svoju sposobnost samozapošljavanja.

Realizaciju ovog projekta omogućila je Kancelarija za Mlade Grada Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.