Radionice o pertnerskim odnosima

VIDEO K9: Nasilje u partnerskim odnosima počinje već od petnaeste godine, a podaci SOS Ženskog centra pokazuju da je oko 70% mladih doživelo neki oblik nasilja u partnerskim odnosima. Kroz svoju Školu partnerskih odnosa, SOS Ženski centar želi da edukativnim aktivnostima, onlajn kampanjama i psihološkim savetovanjem promoviše program primarne prevencije koji je razvijen u cilju unapređenja i očuvanja mentalnog zdravlja mladih.

0
17

SOS Ženski centar ovog leta započeo je svoju Školu partnerskih odnosa za mlade.

Cilj radionica o partnerskim odnosima je informisanje mladih o stilovima afektivnog vezivanja, razlici između kvalitetnih, štenih i nasilnih veza, te sticanje veština za kvalitetne veze, kao i sticanje znanja za prepoznavanje signala nasilnih odnosa.

Radionice drže volonterke SOS Ženskog centra, a pored pripremljenih prezentacija na date teme, prisutni mogu da učestvuju u debatama, razmenjujući mišljenja i iskustva.

Teme koje će u narednom periodu biti obrađivane odnosiće se na ubrzan tempo života i vreme odvojeno za ljubav i partnera, kao i na to koliko filmovi i bajke utiču na očekivanja od veze.

Drugi ciklus radionica počeće u septembru, a zainteresovani mogu da pronađu detaljnije informacije na Fejzbuk i Instagram stranici SOS Ženskog centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.