Radikali predali izborne liste

VIDEO K9: Srpska radikalna stranka predala je juče izborne liste Izbornoj komisiji Novog Sada i Republičkoj izbornoj komisiji.

0
33

SRS je juče u 5 minuta do podne predao svoju izbornu listu od 48 kandidata za odbornike u Skupštini Novog Sada koju je podržalo 1588 sugrađana.

Izborna lista nosi naziv „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ , a radikali će u ovu izbornu kampanju krenuti sa sloganom „Dosledno“.

“Nikada nismo menjali program ni političke principe, dobro znamo šta su problemi i prioriteti u Novom Sadu i svim raspoloživim snagama borićemo se za kvalitetniji život građana u svim delovima grada“, poručio je nosilac liste i kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačlenika Novog Sada Đurađ Jakšić.

Radikali su sinoć predali izbornu listu i Republičkoj izbornoj komisiji. Nosilac liste je predsednik stranke Vojislav Šešelj. Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj reko je da je ta partija prikupila više od 11.000 potpisa za „relativno kratko vreme“, te da se na njihovoj izbornoj listi nalaze stranački funkcioneri, potpredsednici stranke, predsednici opštinskih i okružnih odbora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.