Radijatori topli i u ledene dane

VIDEO K9: Ekstremno niske temperature nisu iznenadile zaposlene u Novosadskoj toplani, kažu u ovom preduzeću koje i u ove ledene dane obezbeđuje projektovane temperature u objektima svojih korisnika.

0
270

U Novosadskoj toplani su, kako ističu, u stanju pripravnosti od prvog do poslednjeg dana grejne sezone, za koju su imali vremena da se pripreme tokom celog leta.

“Tehnički sistem Novosadske toplane radi bez problema, svih šest toplotnih izvora u sistemu daljinskog grejanja nesmetano isporučuju toplotnu energiju za grejanje u dnevno-noćnom režimu rada kako bismo obezbedili projektovane temperature u objektima priključenim na naš sistem. Dakle, zima i ekstremno niske temperature nas nisu ni iznenadile ni zatekle”, rekla je Ivana Stanimirović, portparolka JKP Novosadska Toplana.

Stanimirović je podsetila da su njihove službe na raspolaganju sugrađanima za bilo kakva pitanja ili primedbe.

“U koliko naši korisnici imaju bilo kakve primedbe, pitanja ili smatraju da im temperature u objektima nisu zadovoljavajuće, mogu da nam se obrate besplatnim pozivom na 0800-100-021, tu su brojevi 021/423-712 i 021/420-853, mogu da nas posete u našim prostorijama odseka za odnose sa potrošačima u Vladimira Nikolića broj 1 i u slučaju curenja na kućnim instalacijama dostupan je broj 4881-105”, podsetila je Stanimirović.

Ona je istakla da u Novosadskoj toplani ne očekuju nikakve probleme do kraja grejne sezone, naročito ne one uzrokovane niskim temperaturama, snegom i zimom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.