Radi narodna kuhinja

VIDEO K9: Iako je epidemiološka situacija nepovoljna, za najugroženije sugrađane kojima je potreban topao obrok, Crveni krst Novog Sada je organizovao rad Narodne kuhinje u skladu sa propisanim merama.

0
18

Rad Narodne kuhinje u Novom Sadu za svojih 600 korisnika, gradski Crveni krst je organizovao u skladu sa u skladu sa epidemiološkom situacijom i naredbama Gradskog štaba za vanredne situacije.

Distribuciju 264 kuvana obroka Crveni krst Novog Sada vrši u Klubu penzionera „Olga Petrov“ u Futoškoj ulici 67 i 336 obroka u Futoškoj 14, a režim rada je prilagođen letnjem periodu, od 9,30 do 11,00 časova.

S obzirom na to da je epidemiološka situacija u Novom Sadu i dalje nestabilna, uz poštovanje svih preventivnih mera, organizovano je isporučivanje na kućne adrese za korisnike koji nisu u mogućnosti da dođu po svoje sledovanje. Pored podele hrane, Crveni krst svakog meseca organizuje isporuku 800 prehrambenih paketa za socijalno ugrožene korisnike u prigradskim naseljima, preko svojih osnovnih organizacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.