Komisija za predstavke i predloge uskoro i na terenu

VIDEO K9: Komisija za predstavke i predloge Skupštine grada Novog Sada, čiji cilj je da sagleda i pomogne u rešavanju problema građana, u narednom periodu izaći će i na teren. Osim prijema u Skupštini koji se organizuje svake srede u mesecu i pismenih obaveštenja ovoj Komisiji, građani će imati priliku i u svojim mesnim zajednicama da kažu sa kojim se problemima suočavaju, a tiče se rada gradskih institucija.

564

Upoznavanje sugrađana kroz rad Saveta mesnih zajednica naredni je korak u radu Komisije za predstavke i predloge.

“To znači da želimo da građane bliže želimo da upoznamo sa radom Komisije i da probleme koje oni imaju na svojim terirorijama efikasnije rešavamo. Komisija na nekom godišnjem nivou generalno obradi oko 50 predstavki sugrađana i uspešno rešenih predstavki je blizu 90%. Tako da mi smo zadovoljni svojim radom, ali želimo da ga pospešimo i da budemo bliži sugrađanima u rešavanju njihovih problema”, istakao je Marko Jovanović, predsednik Komisije za predstavke i predloge Skupštine grada Novog Sada.

Za manje od mesec dana, ističe jovanović, sugrađani dobiju odgovor na pitanje ili primedbu koju su izneli pred komisiju.

“Pa, naprimer, imate problema što se tiče neasfaltiranih puteva, kanalizacije, da li je u pitanju objedinjena naplata za račune koje dobijaju sugrađani. Dakle, to je nešto što je uobičajeno, na šta se najviše naši sugrađani žale”, naveo je Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.