Rad novosadskog Doma zdravlja za Dan državnosti

VIDEO K9: Srbija na Sretenje slavi Dan državnosti, zbog čega će četvrtak i petak, 15. i 16. februara, biti neradni dani za većinu zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama. Parking u Novom Sadu biće besplatan, gradski i prigradski autobusi voziće prema redu vožnje za nedelju, a pijace će raditi od 6 do 14 časova. Na raspolaganju građanima biće samo neophodne dežurne službe.

0
24

Zbog Dana državnosti službe Doma zdravlja “Novi Sad” 15. i 16. februara radiće prema prazničnom rasporedu.

Tako će Služba opšte medicine i Služba zdravstvene zaštite radnika dežurati u objektu “Jovan Jovanović Zmaj” od 7 do 20 časova. Dežuraće i Službe opšte medicine u Futogu, Kaću, Kovilju, Petrovaradinu, Kisaču od 7 do 10 časova.

Tokom praznika neće raditi Služba za specijalističko-konsultativnu delatnost, Služba zdravstvene zaštite žena, Služba laboratorijske dijagnostike i Služba stomatološke zdravstvene zaštite, kao ni Call centar. Covid centar na Novom naselju neće raditi za vreme praznika, uključujući vikend.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece radiće od 7 do 20 časova u objektu „Jovan Jovanović Zmaj“.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena organizovaće rad u subotu 17. februara, kao i rad u Non Covid ambulanti u objektu “Jovan Jovanović Zmaj”.

Timski deo Službe kućnog lečenja radiće od 7 do13,30 i od 13,30 do 20 časova. Samostalni tehničari dežuraju od 7 do 19 sati.

Patronažne sestre će redovno obilaziti babinjare i novorođenčad na teritoriji opština Novi Sad i Sremski Karlovci od 7 do 13,30.

Kontakt telefon 064/8088181 biće dostupan tokom svih dana praznika od 7 do 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.