Računi “Informatike” u distribuciji

VIDEO K9: Svi računi za električnu energiju za oktobar postavlјeni su na novi portal „Uvid u račun“ koji se nalazi na sajtu „Elektroprivrede Srbije“, saopšteno je iz ovog preduzeća. Zbog štrajka poštara ne kasne samo paketi, moguće je da zakasne i računi, a rok za plaćanje računa "Informatike" je 28. u mesecu.

0
13

Iz novosadske Informatika navode da su sve račune za oktobar dostavili nadležnom preduzeću radi distribucije, a Novosađani koji zbog štrajka radnika “Pošte Srbije” ovog meseca nisu dobili račune za komunalno-stambene usluge zabrinuti su da bi mogla da im bude obračunata kamata.

Iz „Informatike“ su za pojedine medije naveli da će eventualne mere vezane za kašnjenje u dobijanju računa razmotriti ukoliko bude za tim potrebe. Podsećaju da njihovi korisnici informacije o računu mogu dobiti pozivanjem kontakt centra 0800 222 021 ili uvidom na sajtu Informatike, u delu “moji računi”. Sugrađani račune mogu preuzeti i lično u bilo kojoj poslovnici Informatike u Novom Sadu, a tagođe mogu i da se, ukoliko to do sada nisu, registruju za elektronsku dostavu i plaćanje računa i u tom slučaju će račune svakog meseca dobijati putem mejla. Registrovani korisnik na taj način može svoje račune da preuzme i plati bez odlaska na šalter, čekanja u redu ili čekanja dostave računa na kućnu adresu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.