Računari za ŠOSO “Milan Petrović”

VIDEO K9: Tri kompjutera i tri štampača dobila je danas Škola za osnovno i srednje obrazovanje Milan Petrović, zahvaljujući donaciji Privredne komore Vojvdine i Rotari kluba, čime su učvršćene veze ovih institucija i udruženja, jer kao što kažu u školi Milan Petrović - 'prijatelji stvaraju prijatelje'.

0
665

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, zajedno sa članovima Rotari-kluba, uručio je danas donaciju u vidu računarske opreme ŠOSO “Milan Petrović”.

“Pošto sam znao, kao predsednik Privredne komore, da posedujemo određene računare koji su u izuzetno dobrom stanju da bismo pomogli, a slušajući o njihovom humanitarnom radu i doprinosu u društvu, ja sam se odlučio da donaciju zajedno sa Rotari-klubom Novi Sad ustupimo školi “Milan Petrović”, naveo je Vučurević.

Privredna komora Vojvodine, inspirisana humanitarnim radom i akcijama Rotari-kluba Novi Sad, prepoznala je potrebu ulaganja u mlade, tako su i uvideli problem škole, a to je nedovoljno računarske opreme.

“Rotari-klub Novi Sad je imao jedno prijatno zadovoljstvo da ugosti pre par nedelja gospodina Boška Vučurevića, predsednika Privredne komore Vojvodine na našem redovnom sastanku. Tamo se stvorila ideja da Privredna komora Vojvodine preko Rotari-kluba Novi Sad poklonimo, doniramo školi “Milan Petrović” tri računara i tri štampača da korisnici škole uspeju što lepše i bolje to da koriste”, naveo je Mihajlo Stojkov, predsednik Rotari-kluba Novi Sad.

Direktorica škole Slavica Marković podsetila je na moto škole, odnosno da ‘prijatelji rađaju prijatelje’ i zahvalila se na donaciji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.