Putarski radovi na brojnim saobraćajnicama

VIDEO K9: Na području Novog Sada su već mesec dana aktuelni brojni radovi na sanaciji saobraćajnica, a iz gradske uprave redovno stižu obaveštenja o izmenama u režimu saobraćaja u gradu.

0
45

U Veterniku su u toku su radovi u Dr Dušana Popovića i Lastinoj, čiji se završetak očekuje do kraja nedelje, a od danas pa do do 27. marta obustavljen je saobraćaj na deonici od ulice Ljutice Bogdana do Atar 19 zbog radova koji počinju u Školskoj ulici.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je danas u Petrovaradinu Krajišku ulicu u kojoj se izvode radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom na deonici od Ulice Tome Maretića do Bukovačkog puta.

Putarski radovi aktuelni su i u Futogu, Begeču, Novim Ledincima, u naseljima Adice i Rumenka.

U samom gradu radovi na popravci kolovoza izvršeni su na Bulevaru Slobodana Jovanovića (od Bulevara Jovana Dučića do Bulevara vojvode Stepe), kao i u ulicama Dunavska, Ilije Vučetića, Stojana Jankovića, Janka Halkozovića, Baje Pivljanina, Sime Šolaje, a trenutno se obavljaju pripremni radovi za sanaciju kolovoza na saobraćajnici uz Rumenački put.

Sem kolovoza, u okviru redovnog održavanja, vrši se i popravka oštećenja na pešačkim i biciklističkim stazama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.