Put Ruma – Irig zatvoren zbog radova

Saobraćaj na državnom putu I B reda broj 21, na deonici Irig - Ruma, od danas, 1. jula biće obustavljen zbog radova, najavljeno je iz JP "Putevi Srbije".

517

Radovi će, kako je saopšteno, biti izvođeni u dve faze.

Prva faza, u kojoj se rekonstruiše habajući sloj na deonici Irig – Ruma, trajaće do 15. jula.

Saobraćaj će biti obustavljen u periodu od 7 do 19 časova.

U drugoj fazi od 8. do 15. jula planirano je rušenje i gradnja nasipa i nove kolovozne konstrukcije na otvorenoj trasi, sanacija mosta preko potoka Jelenci, sanacija mosta preko železničke pruge i asfaltiranje.

Putnički saobraćaj odvijaće se alternativnim pravcem kroz naseljena mesta Ruma, Rivica, Irig, a teretni preko Inđije.

1 KOMENTAR

  1. Kako se iz Novog Sada teretnim vozilom dođe do recimo Bešenove.
    Naime teretno vozilo je vraćeno sa ulaza u Rumu i nije mu zatim dozvoljeno da ide putem Rivica -Pavlovci – Jazak Selo – Bešenovo, pa se vratilo do Petrovaradina gde službenici Policije teretnim vozililima iz Petrovaradina ne dozvoljavaju da idu putem Petrovaradin – Beočin – Bešenovački Prnjavor – Bešenovo kojim svakodnevno teretna vozila nose kamen u cementaru !!, već ih usmeravaju na Inđiju.
    Zbog dobre organizacije teretna vozila koja imaju utovar u mestima u Sremu zapadno od Rume treba da idu preko Inđije (Beograda) do Sremske Mitrovice pa da se vraćaju nazad, obzirom da ni jedna zabrana nije ukinuta dok pravac Irig – Ruma nije u funkciji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.