“Put” počeo sa zimskim dežurstvom

VIDEO K9: Novi Sad spreman dočekuje predstojeću zimu, ocenili su članovi Štaba gradske zimske službe koji su obišli punktove Zimske službe javno komunalnih preduzeća „Parking servis“, „Gradsko zelenilo“, „Čistoća“ i „Put“.

0
22

Novosadska javno-komunalna preduzeća u potpunosti su spremna za rad u predstojećim zimskim uslovima i sve zimske službe u gradu adekvatno će funkcionisati i u ovoj sezoni, zaključili su članovi Štaba gradske zimske službe nakon smotre mehanizacije u četiri preduzeća.

Od nedelje u 19 časova Javno komunalno preduzeće „Put“ počelo je sa redovnim dežurstvom u Zimskoj službi, a u ovom preduzeću ističu da će zbog epidemije posebno obratiti pažnju na čišćenje prilaza kovid ambulantama i vrtićima.

Sa punim dežurstvom „Put“ počinje od 1. decembra i tada će u službu biti uključeno između 35 i 38 vozila. U „Putu“ ističu i da trenutno raspolažu sa 1.500 tona soli.

Gojko Etinski, rukovodilac Zimske službe JKP “Put” je ovom prilikom upozorio vozače da su temperature sve niže, što bi sa prvim mrazevima moglo dovesti do formiranja poledice na saobraćajnicama, pre svega na mostovima.

“Put” će se, sa svoje strane, kako je naglasio, pobrinuti da vozačima obezbedi optimalne uslove za vožnju na području Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.