Pušten u rad semafor u R. Radujkova

VIDEO K9: Danas je pušten u redovan rad još jedan semafor na Novom naselju, na raskrsnici ulica Radomira Raše Radujkova i Stojana Novakovića.

0
20

Danas u 10h časova pušten je u redovan rad semafor na raskrsnici ulica Radomira Raše Radujkova i Stojana Novakovića na Novom naselju. Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije apeluje na vozače da dodatno obrate pažnju na novopostavljenu signalizaciju. 0022

Novi semafor je u detektorskom sistemu rada, što podrazumeva najavu vozila iz sporednih pravaca koji se obavlja preko induktivne petlje, a pešaci pritiskom na taster, koji se nalazi na semaforskom stubu, omogućuju pojavu zelenog svetla i siguran prelazak preko kolovoza na glavnom pravcu.

Tasteri u pravcu Ulice vladike Ćirića sadrže i zvučni signal za slepa i slabovida lica. Takođe, na semaforskim stubovima postavljeni su brojači pešačkog vremena. Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada navode da je vrednost ove investicije skoro 16 miliona 900 hiljada dinara. (16.891.798,80)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.