Prvo kanalizacija pa asfalt

VIDEO K9: Sugrađanima iz Cetinjske ulice u Adicama stigao je odgovor na predstavku koju su ranije podneli Komisiji za predstavke i predloge Skupštine Novog Sada, u vezi sa infrastrukturnim opremanjem njihove ulice.

0
30

Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu predviđena izrada Tehničke dokumentacije kanalizacije otpadnih voda južno od ulice Marije Bursać u Adicama, stoji u odgovoru Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije na upit sugrađana u vezi sa infrastrukturnim opremanjem Cetinjske ulice.

Nakon izrade tehničke dokumentacije i pribavljanja saglasnosti vlasnika parcela na kojima su radovi planirani, biće moguća izgradnja kanalizacione mreže na toj lokaciji, što je preduslov za izgradnju saobraćajnih površina i postavljanje javne rasvete, kažu u Gradskoj upravi.

Dodaje se i da programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu nije planirano rešavanje imovinsko-pravnih odnosa na tom lokalitetu, ali će ono u narednom periodu biti razmatrano i planirano u zavisnosti od raspoloživih sredstava u budžetu Grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.