Prvenstvo Srbije na ergometrima u nedelju u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Zrenjaninu je najavljeno 28. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, ali i početak akcije “Sportom za bolje sutra”.

0
260

Tokom prošle godine naš grad bio je domaćin brojnih nacionalnih šampionata, a prvo takvo takmičenje u ovoj godini biće 28. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima, koje će biti održano predstojećeg vikenda u Kristalnoj dvorani, a na kom će se okupiti oko 500 veslača.

Na konferenciji za novinare, održanoj u multimedijalnoj Sali Gradske kuće, govoreći o predstojećem takmičenju pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura pohvalio je rad veslačkih klubova iz našeg grada, kao i njihovu želju da ujedine svoje resurse, kontakte i sredstva kako bi organizovali ovo takmičenje.

Pored toga, on se osvrnuo i na akciju pod nazivom “Sportom za bolje sutra”. 

U organizaciji prvenstva učestvuju zrenjaninski veslački klubovi “Zreneks” i “Begej 1883”. Vladimir Milošev, sekretar I trener VK “Zreneks” najavio je takmičarski deo prvenstva, a istakao je da od svojih takmičara, kojih će na ovom prvenstvu biti 12, očekuje medalje u najmanje dve kategorije.

Danijel Lužaić, predsednik Veslačkog kluba “Begej 1883” govorio je o rekreativnom i humanitarnom delu predstojećeg takmičenja.

Na prvenstvu Srbije na veslačkim ergometrima učestvovaće 20 takmičara veslačkog kluba Begej kao I 4 veterana, od kojih se očekuje da daju sve od sebe pa ni medalje ne bi trebalo da izostanu.

28. Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u nedelju, 3. Marta u Kristalnoj dvorani, sa početkom u 10 časova. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.