Provera za veslače pred početak sezone

VIDEO K9: Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u nedelju, 23. februara, u centru za studentski sport, poznatijem kao Đačko igralište, u našem gradu.

728

Ovo je prvo zvanično takmičenje u ovoj godini za veslače u našoj zemlji i služiće kao svojevrsna provera pre početka sezone za veslače.

[quote_box_center]Ovo takmičenje će se razlikovati od do sadašnjih ne samo prema brojnosti učesnika, već i što se tiče samih disciplina. U pionirskoj kategoriji je, pored standardnog nadmetanja pojedinaca, uvedeno u takmičenje u u dublovima i četvercima, što garantije podizanje atraktivnosti samog prvenstva.[/quote_box_center]

Našoj široj javnosti još je nedovoljno poznata praksa, kao i način spremanja veslača za sezonu, u okviru koje neizostavan deo treninga i priprema predstavljaju veslački ergometri.

Na ovom takmičenju se očekuje učešće skoro 500 takmičara iz Srbije, Mađarske i Hrvatske, što predstavlja rekordan broj učesnika na jednom veslačkom takmičenju u našoj zemlji. Prvenstvo Srbije na ergometrima biće održano po 23. put, a početak je zakazan u deset sati u sali na Đačkom igralištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.