Proširen vrtić “Zvončić” u Kaću

VIDEO K9: Nadogradnja vrtića „Zvončić“ u Kaću omogućila je upis stotinu dece više od 1. septembra. Iz budžeta Grada za ovu investiciju izdvojeno je skoro 100 miliona dinara.

0
21

Vrtić ”Zvončić” PU ”Radosno detinjstvo” u Kaću, nadogradnjom objekta proširen je za 500 kvadratnih metara, što je omogućilo formiranje četiri nove vaspitne grupe.

Iz budžeta Grada izdvojeno je gotovo 100 miliona dinara u proširenje ovog objekta i dobijene su četiri nove sobe, rekao je gradonačelnik koji je ovom prilikom najavio i nova ulaganja u Kać.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je rekao da Grad planira proširenje kapaciteta vrtića i u Kovilju, takođe za četiri sobe, te dodao da je u toku izgradnja dva nova objekta u Veterniku i na Sajlovu, dok za izgradnju novog vrtića u Adicama treba da bude  raspisan tender.

Objekat vrtića u Kaću je pristupačan, bez arhitektonskih barijera, za osobe sa invaliditetom i majke sa decom u kolicima.

Prema rečima direktorke PU ”Radosno detinjstvo” Marijane Popov , 1. septembra je, uz podršku Grada, upisano 100 dece više, a zbog toga je angažovan i dodatni kadar u ovom vrtiću.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.