Promovisane dve klase polaznika COPO

VIDEO K9: Svečana promocija više od 500 polaznika dve klase Centra za osnovnu policijsku, održana je danas u Sremskoj Kamenici.

0
89

U Sremskoj Kamenici je održana svečana promocija 31. i 32. klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku Ministarstva unutrašnjih poslova. Obuku je završilo 509 mladih policajki i policajaca koji će već sutra stupiti u redove Ministarstva unutrašnjih poslova.

Čestitajući polaznicima Centra, gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić, ovom prilikom istakao je da je ta ustanova iznedrila brojne generacije dobro obučenih kadrova koji su dalje doprineli da policija danas radi svoj posao na, kako je rekao, najprofesionalniji način.

Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, naveo je da će i u narednim godinama Centar za policijsku obuku imati maksimalnu tehničku i finansijsku podršku Pokrajine u okviru njenih nadležnosti, a polaznicima, uz čestitke, poručio da sada stupaju na veoma odgovorne i važne dužnosti.

Ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, izjavio je i da je pokrenuta procedura kako bi ponovo počela sa radom srednja škola unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici koja je, od 1967. do 2009. godine, odškolovala 14.416 policajaca, koji su već decenijama, kako je naveo, jedan od stubova sistema bezbednosti u Srbiji i nosioci najodgovornijih funkcijau ministarstvu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.