Promovisana knjiga “Iskušenja – zabranjena ljubav” Biljane DimitrijevićMartinov

VIDEO K9: Šesta knjiga Biljane DimitrijevićMartinov „Iskušenja-zabranjena ljubav’’, promovisana je u Baroknoj sali zrenjaninske Gradske kuće.

122

Biljana Dimitrijević Martinov je još od svojih školskih dana pisala kratke priče i pesme, a prvo delo je objavila 2009. godine.

Njen opus obuhvata različite književne forme, od aforizma preko pripovetki, do poezije i proze.

Promocija knjige Biljane Dimitrijević Martinov je ostavila upečatljiv utisak na posetioce. Dobar spoj teksta i tematski vezane muzike, doneo je potpun doživljaj radnje koja se odvija početkom, za vreme i posle rata u porodicama u tadašnjoj Jugoslaviji i Nemačkoj.

Autorka šeste po redu svoje knjige govorila je o njenom sadržaju u čijem su fokusu svakodnevna ljudska iskušenja. Najveća iskušenja dolazeu, prema rečima spisateljice, kada čovek zaboravi domovinu, bračnog partnera, dete i u nekoj drugoj zemlji, sa nekom drugom ženom zasnuje novu porodicu.

Biljana je najavila i svoju sedmu po redu knjigu koja je još uvek u pripremi i za koju prikuplja materijal. Biće to, kako je najavila, saga o članovima jedne porodice kroz čije će živote biti reflektovani istorijski, društveni i socijalni događaji u našoj zemlji od oslobođenja do danas. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.