Promovisana knjiga “Iskušenja – zabranjena ljubav” Biljane DimitrijevićMartinov

VIDEO K9: Šesta knjiga Biljane DimitrijevićMartinov „Iskušenja-zabranjena ljubav’’, promovisana je u Baroknoj sali zrenjaninske Gradske kuće.

0
167

Biljana Dimitrijević Martinov je još od svojih školskih dana pisala kratke priče i pesme, a prvo delo je objavila 2009. godine.

Njen opus obuhvata različite književne forme, od aforizma preko pripovetki, do poezije i proze.

Promocija knjige Biljane Dimitrijević Martinov je ostavila upečatljiv utisak na posetioce. Dobar spoj teksta i tematski vezane muzike, doneo je potpun doživljaj radnje koja se odvija početkom, za vreme i posle rata u porodicama u tadašnjoj Jugoslaviji i Nemačkoj.

Autorka šeste po redu svoje knjige govorila je o njenom sadržaju u čijem su fokusu svakodnevna ljudska iskušenja. Najveća iskušenja dolazeu, prema rečima spisateljice, kada čovek zaboravi domovinu, bračnog partnera, dete i u nekoj drugoj zemlji, sa nekom drugom ženom zasnuje novu porodicu.

Biljana je najavila i svoju sedmu po redu knjigu koja je još uvek u pripremi i za koju prikuplja materijal. Biće to, kako je najavila, saga o članovima jedne porodice kroz čije će živote biti reflektovani istorijski, društveni i socijalni događaji u našoj zemlji od oslobođenja do danas. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.