Promovisan “Život sa idijotima”

VIDEO K9: U Zrenjaninu je održana promocija knjige knjige „Život sa idijotima’’ Nenada Marjanovića dr Frica, člana nekadašnje punc rock grupe KUD Idijoti.

180

U prostorijama Centra Banatskih Švaba održana je promocija knjige „Život sa idijotima’’ Nenada Marjanovića dr Frica, člana nekadašnje punk rock grupe KUD Idijoti.

Autor je predstavio do sada nepoznate priče i fotografije iz višedecenijske karijere ovog kultnog benda koje je sakupio i objavio u ovoj knjizi. Kako je Nenad Marjanović rekao pisao je događaje od 1984.godine pa na dalje. Osvrnuo se i na to da su se članovi benda menjali kako je ko odlazio u vojsku.

Moderator je bio novinar iz Beograda Željko Čačija koji je na neki način uspeo da približi svim posetiocima ovu knjigu. U izjavi medijima objasnio je kako je Nenad Marjanović Fric došao na ideju da izda knjigu.

Program promocije obuhvatio je i plovidbu kroz diskografiju ovog benda, potpisivanje knjige i fotografisanje s autorom, kao i koncert zrenjaninske grupe Madresi. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.