Promocija Vojske Srbije u Temerinu

VIDEO K9: Pripadnici Vojske Srbije će 5. maja u Temerinu imati promotivnu akciju, kako bi zainteresovali potencijalne kandidate za dobrovoljno služenje vojnog roka ili pohađanje vojnih škola.

0
23

U Temerinu će 5. maja, od 10 do 14 časova,na platou ispred Kulturnog centra, biti održana promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka.

Cilj ove akcije je da zainteresovanim građanima ove opštine približe i pojasne obavezu uvođenja u vojnu evidenciju, način prijavljivanja kandidata za dobrovoljno služenje vojnog roka i kursa za rezervne oficire, kao i mogućnost zasnivanja radnog odnosa u Vojsci Srbije u svojstvu profesionalnog vojnika, saopšteno je iz Centra Ministarstva odbrane Novi Sad.

Garđanima će, takođe, biti pružene informacije i o školovanju u srednjim stručnim vojnim školama, Vojnoj gimnaziji, Vojnoj akademiji i Medicinskom fakultetu vojno medicinske akademije.

Događaju će prisustvovati i načelnik Centra ministarstva odbrane Novi Sad, načelnika južnobačkog upravnog okruga i predsednika opštine Temerin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.