Promocija 1.024 nova policajca

VIDEO K9: U Novom Sadu danas je održana svečanost povodom promocije i prijema u radni odnos 1.024 nova policajca koji su u prethodnih godinu dana pohađali Centar za osnovnu policijasku obuku Ministarstva unutrašnjih poslova.

0
15

U radni odnos danas je primljeno 1024 policajca, polaznika 26, 27, 28 i 29. klase Centra za osnovnu policijsku obuku Ministarstva unutrašnjih poslova. Tim povodom u SPENS-u je organizovana svečana promocija novih, mladih policajaca.

Svečanosti su prisustovali i gradonačelnik Novog Sada i predsednik Pokrajinske vlade kojii su tom prilikom istakli da je policija jedan od stubova stabilnosti našeg društva i da ovu godinu ispraćamo na najlepši način – sa novim mladim pripadnicima MUP-a.

U ime polaznika, obratio se Nikola Stojanac, prvorangirani polaznik 29. klase, istakavši da je odgovornost plave uniforme velika i da će je časno nositi i služiti Srbiji.

Nakon što i zvanično stupe na dužnost, budući policajci se vraćaju u svoje opštine i gradove gde će obavljati odgovoran posao za koji su se školovali prethodnih godinu dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.