Prolećno buđenje Zrenjanina

VIDEO K9: Manifestacija “Prolećno buđenje grada” održana je proteklog vikenda u Zrenjaninu, a organizatori su pozvali građane na žurku iznenađenja koju pripremaju za petak, 12. aprila.

164

Po peti put u organizaciji grada Zrenjanina na Trgu slobode u subotu 6. Aprila organizovana je manifestacija “Prolećno buđenje grada”, koja će svoje veliko finale imati na žurci iznenađenja 12. Marta.

U ime grada Zrenjanina prisutne je pozdravio pomožnik gradonačelnika Duško Radišić, koji je sve okupljene pozvao i na pomenutu žurku iznenađenja.

I učesnici i posetioci zadovoljni su ovogodišnjim programom, a kako kažu, proleće vole zbog cveća, lišća, igre i lepog vremena. 0120

Na manifestaciji koja je počela u podne prisutnima su se muzičkim numerama i plesom predstavili muzičko zabavište “Sanjalice”, gradski dečiji hor KCZR, OSŠ” 9.maj”, hor “Vila I Crvenkapa”, “Moja sosa”, KC “Svetozar Marković”, “Free dance”, centar za igru Zrenjanin I mnogi drugi, a propratni program je obuhvatao dam una štulama, balon šou, modelovanje balona od sapunice, lampione želja i oslikavanje po licu.

U večernjim satima, takođe u okviru manifestacije „Buđenje proleća“ na Trgu slobode nastupio je „Queen Real Tribute band“, koji je osnovan 2006. godine i koji predstavlja odličnu repliku originalnog „Queen“-a, ne samo po muzičkom nego i po scenskom nastupu. Samo u Brazilu su nastupali na više od 70 koncerata, a od strane fanova „Queen“a proglašeni su za najbolji Queen tribute band na svetu.

Ovaj fenomenalni bend je u subotu uveče priredio nezaboravan provod svim ljubiteljima rok muzike i legendarnog Fredija Merkjurija. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.