Projekat garaže u Šafarikovoj za šest meseci

VIDEO K9: Na mestu okretnice Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća u Šafarikovoj biće izgrađena četvorospratna javna garaža. Objekat će projektovati novosadska kompanija "DBA", a posao je vredan skoro 12,5 miliona dinara.

206

Ugovor za tehničku dokumentaciju projekta izgradnje javne garaže u Šafarikovoj Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije zaključila je krajem decembra sa preduzećem “Đorđe Bajilo Architects” (DBA), koje je bilo i jedini ponuđač na javnoj nabavci.

DBA će zajedno sa “Arhitektonsko građevinskim institutom” iz Novog Sada, Geodetskim biroom “NS geodet”, te beogradskim preduzećima “Home plan” i “TVI”, prema ovom ugovoru, javnu garažu projektovati na mestu sadašnje okretnice JGSP-a, a za taj posao imaju rok od 180 dana.

Javna garaža će, prema rešenju datom u arhitektonskom konkursu pre desetak godina, imati površinu od oko 9.500 kvadrata, podrum, suteren i četiri sprata, sa oko 300 parking mesta, sa ulazima iz Šafarikove i Ulice Pap Pavla.

Ugovorena vrednost posla sa kompanijom DBA je skoro 12,5 miliona dinara, uz mogućnost povećanja za maksimalno 5% ukoliko se nakon zaključenog ugovora poveća obim predmeta javne nabavke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.