Projekat garaže u Šafarikovoj za šest meseci

VIDEO K9: Na mestu okretnice Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća u Šafarikovoj biće izgrađena četvorospratna javna garaža. Objekat će projektovati novosadska kompanija "DBA", a posao je vredan skoro 12,5 miliona dinara.

0
439

Ugovor za tehničku dokumentaciju projekta izgradnje javne garaže u Šafarikovoj Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije zaključila je krajem decembra sa preduzećem “Đorđe Bajilo Architects” (DBA), koje je bilo i jedini ponuđač na javnoj nabavci.

DBA će zajedno sa “Arhitektonsko građevinskim institutom” iz Novog Sada, Geodetskim biroom “NS geodet”, te beogradskim preduzećima “Home plan” i “TVI”, prema ovom ugovoru, javnu garažu projektovati na mestu sadašnje okretnice JGSP-a, a za taj posao imaju rok od 180 dana.

Javna garaža će, prema rešenju datom u arhitektonskom konkursu pre desetak godina, imati površinu od oko 9.500 kvadrata, podrum, suteren i četiri sprata, sa oko 300 parking mesta, sa ulazima iz Šafarikove i Ulice Pap Pavla.

Ugovorena vrednost posla sa kompanijom DBA je skoro 12,5 miliona dinara, uz mogućnost povećanja za maksimalno 5% ukoliko se nakon zaključenog ugovora poveća obim predmeta javne nabavke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.