“Progovori da vidim ko si”

VIDEO K9: Đaci novosadskih osnovnih i srednjih škola danas su na javnom času u Kulturnoj stanici Eđšeg pokazali veštine i znanja stečene u radionicama realizovanim u okviru projekta „Progovori da vidim ko si“.

0
29

Oko 300 učenika novosadskih osnovnih i srednjih škola, tokom četiri meseca su, uz podršku grada, pohađali radionice kulture govora održane u okviru projekta „Progovori da vidim ko si“.

Znanje i veštine na teme razgovetnosti, verbalne i neverbalne komunikacije, upotrebe reči i negovanja srpskog jezika, koje su stekli na tim radionicama, đaci su demonstrirali na javnom času održanom u KS „Eđšeg“.

Projekat je, uz podršku grada Novog Sada, realizovalo Udruženje “Izražajnost” sa namerom da mlade podstaknu da koriste više reči, da se jasnije izraze i da kulturu govora podignu ni viši nivo. Učenici su na radionicama bili podeljeni u deset grupa i svaka je imala 16 sati obuke.

Polaznici radionica, Nikola Sunajko učenik petog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ i Anđela Štiglić, učenica prvog razreda Srednje Elektrotehničke škole, izrazili su zadovoljstvo zbog stečenog znanja i iskustva ističući da su na radionicama, na kreativan i zanimljiv način naučili kako da se bolje izražavaju, koriste manje poštapalica i da pobede tremu od javnog izlaganja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.