Profesionalna zamena teza

VIDEO K9: Prema oceni novinarke Brankice Stanković, posle izjave zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića kojom je optužio televiziju N1 za neprofesionalizam, ostaje nejasno šta je zamenik gradonačelnika ustvari želeo da poruči.

0
151

Među nerežimskim i nezavisnim medijima na oštru osudu je naišla izjava zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića koji je optužio televiziju N1 za neprofesionalizam i kao dokaz za takvu ocenu naveo interni mejl u koji je imao uvid.

Prema ocenama javnosti, reč je o još jednom zastrašivanju profesionalnih medija.

Da li je Vesić stvrano imao uvid u mejlove i da li je u pitanju još jedno pokazivanje ‘’mišića režima’’ i dokazivanje da vlast može sve kada su u pitanju mediji, glasilo je pitanje koje smo uputili novinarki Brankici Stanković.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao povodom slučaja mejla N1 da će zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić morati da odgovara ako je na protivzakonit način došao do internih mejlova novinara i urednika N1.

On je dodao da ako je došao do njih protivzakonito, mora da odgovara, a ako mu je dao neko od zaposlenih onda nema za šta da odgovara. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.