Produžena privremena trasa JGSP linija 1, 15 i 35

Privremena trasa linija JGSP-a 1, 15 i 35 biće produžena do završetka obnove mosta preko Kanala DTD na Sentandrejskom putu.

218

Linije 1 i 35 sa Klise će, pored već izmenjenog dela trase, s Klisanskog puta skretati desno u Primorsku ulicu, zatim desno prema kružnoj raskrsnici s Bulevarom Evrope, kojim dolaze do kružne raskrsnice i isključenja za Industrijsku zonu “Jug”. Potom će nastaviti Privrednikovom ulicom, skrećući desno na Put novosadskog partizanskog odreda do raskrsnice sa Sentandrejskim putem, odakle će nastaviti redovnom trasom.

Linije 1 i 35 prema Klisi će, od raskrsnice Sentandrejskog puta i Puta novosadskog partizanskog odreda, saobraćati levo Putem novosadskog partizanskog odreda, levo Privrednikovom ulicom, zatim desno prema kružnoj raskrsnici s Bulevarom Evrope do kružne raskrsnice i isključenja za Industrijsku zonu “Sever”. Potom će nastaviti Primorskom ulicom do raskrsnice s Klisanskim putem, odakle nastavljaju trasom koja je uvedena letos.

U JGSP napominju da će autobusi na linijama 1 i 35 u smeru prema Klisi, osim redovnih stajališta, koristiti privremeno stajalište na Putu novosadskog partizanskog odreda – Sentandrejski put (kod mlekare). Autobusi na liniji 15 koristiće stajališta drugih linija i jedino privremeno stajalište u Primorskoj ulici kod Pošte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.